Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

„Joc şi zâmbet pentru Anita Bianca”, de Ziua Jandarmeriei

Duminică, 3 aprilie, la Teatrul Municipal din Baia Mare, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, Jandarmeria Maramureş a organizat în colaborare cu Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania un spectacol folcloric intitulat „Cântece de cătănie”. Actiunea a fost una caritabila pentru susţinerea unei fetiţe în vârstă de 3 ani, Bianca Anita Biro, care suferă de paralizie cerebrală infantila, stadiul III.

spectacolSpectacolul desfăşurat de la ora 15.00 a avut o aşa anvergură, astfel încât a fost nevoie să se susţină şi de la ora 18.00. De asemenea, tot în scop caritabil pentru zâmbetul Biancăi, s-a organizat şi o tombolă la care s-au pus în concurs lucrări artistice, tablouri şi obiecte din ceramică, donate de către elevii Liceului de Arte, pe care îi felicităm şi totodată le mulţumim cu această ocazie pentru solidaritatea de care au dat dovadă.

ziua jandarmeriei 2Încasările din urma vânzării biletelor de acces şi biletelor de tombolă, au fost făcute prin intermediul Asociaţiei pentru Caritate şi Educaţie „Părinţi Salvatori”, reprezentată de Vasile Vlaşin, partener în această campanie.

În urma celor două spectacole susţinute de către profesioniştii, oamenii de valoare ai Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania şi de către actori jandarmi care au avut diverse roluri în aceste evenimente s-a reuşit să se depăşească cu puţin pragul sumei de 10.000 de lei.

Lăsaţi un răspuns