Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Cursuri de prim-ajutor la Şomcuta Mare

Cursurile de prim-ajutor organizate de ‪PărinţiSalvatori – continuă. La mijlocul acestei săptămâni vor fi organizate cursuri în Şomcuta Mare. Sub coordonarea unui medic specialist în medicină de urgenţă, oamenii din Ţara Chioarului pot învăţa măsurile principale de prim-ajutor şi resuscitare.

parinti salvatoriOrganizarea acestor cursuri a început în Baia Mare, însă numărul mare de solicitări care au ajuns la reprezentanţii Asociaţiei pentru Educaţie şi Caritate (organizatorii acestor cursuri) a generat extinderea acţiunii. Astfel de cursuri au fost organizate în Borşa, Moisei, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus etc.

Cursul este gratuit – cheltuielile fiind acoperite din donaţii – şi nu au legătură cu campania electorală care se desfăşoară în această perioadă. Cursurile sunt programate pentru miercuri, 18 mai, în două serii (de la ora 14.00 şi de la ora 16.00) şi se vor desfăşura la Casa de Cultură Şomcuta Mare. Înscrierea se face prin sms la nr. 0749.93.66.88, cu specificarea numelui şi a orei de la care se doreşte participarea la curs.

Lăsaţi un răspuns