Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

PNL Sighetu Marmației dă startul campaniei murdare în Maramureș

Săptămâna trecută, PNL Sighetu Marmației a început o campanie mincinoasă și murdară la adresa Partidului Social Democrat, Organizația Sighet, dar mai ales la adresa candidatului PSD pentru primăria Sighet, Horia Scubli. Știri aruncate ”pe surse” în ziare, dezinformarea cetățenilor, atacuri care depășesc orice imaginație în mediul online, caricaturi ale membrilor PSD, toate au fost încercate și aplicate de liberalii sigheteni.

Speriați că pierd cârma orașului, liberalii, care invocă ”campania bunului simț” au demonstrat, încă o dată, că atunci când simt că rămân fără actualele poziții, nu au nicio ezitare din a-și ponegri contracandidații.

Horia ScubliPreședintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea s-a arătat dezamăgit de modul în care liberalii sigheteni înțeleg să ducă o companie electorală, care ar trebui să fie una a faptelor bune și nu a vorbelor aruncate în van.

”Am urmărit cu atenție în această perioadă debutul campaniei electorale și am sperat că, datorită noii legislații promovate de către Partidul Social Democrat în domeniul electoral și în finanțarea campaniilor electorale vom avea o campanie curată. Și exceptând municipiul Baia Mare, unde datorită situației judiciare a primarului suspendat spiritele sunt mai încinse, în restul județului campania electorală s-a desfășurat în limitele bunului simț, specific Maramureșului și a bunei creșteri a fiecăruia dintre noi. Trebuia ca cineva să strice această atmosferă de promovare corectă a proiectelor și a candidaților diferitelor partide politice. Și acel cineva s-a dovedit a fi Organizația PNL Sighetu Marmației. Mă întristează să văd că în capitala Maramureșului Voievodal, patima politică umbrește rațiunea și mințile unora care își doresc cu orice preț să-și păstreze scaunul în administrație. Atacurile proliferate la adresa candidatului PSD pentru Primăria Sighetu Marmației, Horia Scubli, atât în mod direct, de către membri PNL – primarul în funcție și candidatul său – cât și informațiile date pe surse unei părți a presei maramureșene nu sunt altceva decât zvonuri, scorneli, care demonstrează, încă o dată, că PNL și oamenii săi nu merită votul sighetenilor.

Horia Scubli este omul care a demonstrat în întreaga sa carieră administrativă bun simț, apropiere de oameni, valoare, profesionalism și decență. PSD va susține întotdeauna astfel de valori”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns