Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

SOFTVISION Baia Mare aniversează 10 ani de activitate

Cea mai mare companie IT din Baia Mare sărbătorește 10 ani de activitate.

softisti la calculatorSOFTVISION a inaugurat primul sediu din Baia Mare în anul 2006 și de atunci a înregistrat o creștere constantă a echipei, survenită pe fondul extinderii portofoliului de clienți cu nume sonore la nivel mondial. Angajații SOFTVISION au oportunitatea de a lucra pentru companii  de renume internațional prezente în Top 500 Fortune, Silicon Valley şi Wall Street, din variate domenii de activitate precum cel financiar-bancar, telecomunicaţii, medical, educaţie, media şi multe altele. Pentru proiectele cu tradiție și de complexitate ridicată, echipele sunt alcătuite din sute de specialiști, aflați atât în Statele Unite cât și în România, care lucrează cu o varietate mare de tehnologii.

În cadrul echipei din Baia Mare fac parte peste 120 de specialiști cu un nivel ridicat de senioritate, dar și din tineri absolvenți pasionați de domeniul IT: “După 10 ani de la deschiderea sediului, ne mândrim cu o creștere constantă a echipei din Baia Mare, marcată de anvergura și gradul de complexitate al proiectelor noastre. În continuare punem accent pe parteneriatele cu cele mai importante facultăți de profil din oraș, implicându-ne activ în mediul universitar local, prin training-uri și stagii de practică oferite studenților. De asemenea, ne bucură faptul că SOFTVISION este un important factor economic pentru orașul nostru și un important jucător pe piața națională de IT” a declarat Victor Hernest, Site Manager SOFTVISION Baia Mare.

În cei 10 ani de activitate, SOFTVISION a demonstrat o preocupare constantă pentru dezvoltarea potențialului angajaţilor. Prin intermediul SOFTVISION University, compania se implică în dezvoltarea competențelor și cunoștințelor acestora prin facilitarea accesului la certificări, cursuri, training-uri și participarea la evenimente naționale și internaționale. SOFTVISION University numără în prezent 10 comunități: .NET, Android, DB, Java, PM, QA, iOS, Web, C/C++ și DevOps.

Despre SOFTVISION

Cu o experiență de 18 ani pe piața de software development din România, cu sediul central în Cluj-Napoca și filiale în București, Iași, Timișoara, Baia Mare dar și în SUA (Silicon Valley și Las Vegas), SOFTVISION dezvoltă peste 300 de proiecte pentru 200 de clienţi din Europa şi SUA, acoperind servicii şi produse de tip dezvoltare software, testarea și asigurarea calității, aplicații mobile, UI/UX Desing, servicii de suport şi altele.

Lăsaţi un răspuns