Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Talpoş: „Neimplicarea” reprezintă încercarea de a sta departe de scandaluri

Florin Talpoş, primarul oraşului Şomcuta Mare, a răspuns acuzaţiilor ce i-au fost aduse privind „neimplicarea” în viaţa urbei.

 „Puţini dintre primarii Şomcutei Mari, care s-au perindat în fruntea obştei după 1989 au făcut ceva pentru cei ce i-au ales. Multe promisiuni, puţine realizări. Dar cum se prezintă capitala Chioarului azi, cum se etalează la propriu şi la figurat – social, economic şi cultural – întrece orice măsură negativă.  Toată lumea este nemulţumită de (ne)implicarea edilului în viaţa urbei. Vom trece în revistă neîmplinirile la care a contribuit plimbăreţul nostru primar Florin Vasile Talpoş în ultimii trei ani de domnie”, se arată într-o postare pe un site de socializare semnată de „Şomcutenii umiliţi”.

În postare sunt punctate toate nemulţumirile legate de felul în care arată Şomcuta Mare: centrul civic, starea străzilor şi a trotuarelor, a cimenatografului – care a ajuns o ruină, a stadionului, lipsa de canalizare etc. „Şomcutenii umiliţi” fac trimitere şi la mandatul altor primari, însă doar Talpoş a prezentat, public, cu un punct de vedere.

florin talposÎntr-o postare pe un site de socializare, primarul Talpoş recunoaşte că  cei patru ani de mandat au fost presăraţi cu împliniri, dezamăgiri, succese şi eşecuri, însă are conştiinţa împăcată că şi-a făcut datoria.

„Neimplicarea de care am fost acuzat reprezintă de fapt încercarea mea de a sta departe de tot ceea ce înseamnă scandaluri politice, şi refuzul meu de a răspunde provocărilor, certurilor şi acuzaţiilor înaintate de adversarii mei politici, cu care dumneavoastră sunteţi atât de obişnuiţi, şi care nu fac altceva decât să creeze blocaje administrative. Toţi cei care mă însoţesc pe acest drum cunosc foarte bine efortul pe care l-am depus pentru a realiza investiţiile finalizate şi cele pe care le avem în acest moment în derulare”, a punctat Talpoş.

„În cei patru ani de mandat am câştigat, în primul rând, experienţa de a mă înconjura de persoane cu demnitate şi principii morale sănătoase. Am ales, astfel, să fiu însoţit pe drumul meu politic de o echipă nouă, tânără şi competitivă, alături de care să fiu susţinut în dorinţa mea de a reda, pas cu pas, strălucirea acestui oraş”, a subliniat primarul Talpoş.

 

http://maramuresmedia.ro/2016/05/somcutenii-umiliti-capitala-tarii-chioarului-transformata-in-sat/

 

Lăsaţi un răspuns