Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Vasile Ţiplea (PMP), în cursă pentru Primăria Dragomireşti

Pe o vreme frumoasă, din Săptămâna Luminată, cadidatul la Primăria Dragomireşti a Partidului Mişcarea Populară (PMP), Vasile Ţiplea, s-a întâlnit cu colegii şi simpatizanţii. Întâlnirea nu putea să aibă loc altundeva decât la Muzeul Ţărăncii Române, inaugurat în urmă cu 15 ani, punctul de reîntoarcere acasă a tradiţiei şi portului popular al mireştenilor.

dragomirestiVasile Ţilplea a fost înconjurat de sute de cetăţeni care l-au susţinut şi încurajat pentru a candida la fotoliul de „birău” al urbei. Oaspeţi de seamă au fost colegii de la judeţ, printre care s-au aflat preşedintele PMP Maramureş, Adrian Todoran, candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş, Lucian Morar, primarul oraşului Ulmeni, cadidaţii la legislativul judeţean George Moldovan, Cornel Varga şi Vasile Gherman. A fost o atmosferă de mare sărbătoare cu discursuri pertinente şi obiective, fără laude, minciuni sau promisiuni, aşa cum obişnuiesc, din păcate, să o facă politicienii ultimilor 25 de ani.

Partidul Mişcarea Populară Maramureş face o altfel de politică, bazată pe sinceritate, încredere, respect şi fapte, astfel încât să poată să-i ajute pe cât mai mulţi oameni care au tot felul de probleme, oameni care o dată la patru ani au primit doar promisiuni. Întotdeauna acestea vin mai repede decât faptele.

tiplea„Anii au trecut, problemele au rămas, oamenii au fost mereu păcăliţi astfel că pe bună dreptate îi auzi spunând că s-au săturat şi nu mai vor să meargă la vot. Partidul Mişcarea Populară Maramureş îi face să se răzgândească pentru simplul motiv că formează un grup unit. Colegii au confirmat şi mai confirmă fiecare acolo unde activează. Noi nu le-am mai bătut la poartă până acum şi nici nu i-a minţit sau promis lucruri deşarte. Noi vrem să le arătăm că se poate dacă este dorinţă”, a spus Adrian Todoran.

Manifestarea câmpenească s-a încheiat cu multă distracţie şi voie bună, cu cântece şi dansuri populare interpretate de artişti consacraţi ai locului. Vasile Ţiplea i-a invitat pe oamenii din Dragomireşti să participe la concertul de muzică populară, ce va avea loc, pe 21 mai, de sărbătoarea „Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena”, la Căminul Cultural din localitate.

V. Lăpuşeanul

Lăsaţi un răspuns