Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Cinci maramureşeni cercetaţi după descinderi

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, peste 1.700 pachete țigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 15.300 de lei.

politia-de-frontiera-descinderiÎn baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureș au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, in 25 iunie, la mai multe imobile de pe raza județului Maramureș.

Astfel, în urma perchezițiilor, poliţiştii de frontieră au descoperit în imobilele celor vizați, 1.706 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, bielorusă şi duty free, marfă ce a fost transportată la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Cinci maramureseni, cu vârste cuprinse între 26 şi 55 ani, sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

În continuare polițiștii de frontieră delegați fac cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

De asemenea, țigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Lăsaţi un răspuns