Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Cristian Anghel: Am avut bucuria de a vedea că prietenii sunt mereu aproape

Cristian Anghel, prim-vicepreşedinte PER Maramureş, spune că rezultatul obţinut de partid în alegerile din 5 iunie este unul bun. Într-o postare pe facebook, Anghel le-a multumit alegătorilor pentru încredere şi a subliniat că rezultatul obţinut de PER onorează.

cristian anghel„Alegerile din 5 iunie au fost, pentru toţi oamenii politici, un prilej de a-şi verifica potenţialul electoral, de a vedea preferinţele şi opţiunile cetăţenilor. Acum, după definitivarea rezultatelor, va urma analiza şi, evident, planurile de viitor.
Prin votul lor, maramureşenii şi băimărenii au demonstrat că nu sunt indiferenţi la ecologism – o doctrină care tinde să capete tot mai multă importanţă, în contextul social şi politic actual.
Partidul Ecologist Român a obţinut un rezultat bun la nivelul municipiului Baia Mare şi al judeţului Maramureş, fapt care ne onorează şi ne mobilizează pe viitor.
Am avut bucuria de a vedea că prietenii sunt mereu aproape, de a-i simţi mereu alături la bine şi la greu.
Mulţumesc în mod special tuturor celor care ne-au acordat încredere, cu convingerea că, împreună vom merge mai departe, vom construi pentru Baia Mare şi pentru Maramureş”, a subliniat Cristian Anghel

Lăsaţi un răspuns