Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Poliţist în arest la domiciliu pentru luare de mită

Dan Mircea Miclea a fost plasat în arest la domiciliu pentru luare de mită.

În 24 iunie, Tribunalul Maramurel a respins propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş de luare a măsurii arestării preventive.

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

Instaţa a dispus luarea faţă de inculpatul M.D.M. cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mităa măsurii arestului la domiciliu prevăzută de art. 218 şi următoarele Cod procedură penală, pe o durată de 30 de zile, respectiv din 24 iunie 2016 până la data de 23 iulie 2016, inclusiv. „Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din Cavnic, fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii:

  1. a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

  2. b) să nu comunice cu martorii din cauză.

Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Desemnează Poliţia oraşului Cavnic, pentru supravegherea respectării de către inculpat a măsurii arestului la domiciliu şi a obligaţiilor impuse. Conform art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”, se arată în sentinţa dată de Tribunalul Maramureş.

In 23 iunie, lucrătorul din cadrul din cadrul Politiei Orasului Cavnic a fost ridicat chiar din sediul institutiei de lucratori ai Detasamentului Politiei pentru Interventii, fiind acuzat de luare de mită.

Surse susţin că asupra poliţistului au fost găsiţi bani marcaţi primiţi de la un conducător auto.

Lăsaţi un răspuns