Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Premii pentru „Beneficiile unei alimentații sănătoase”

Sala de ședinţe „Bogdan Vodă” din cadrul Palatului administrativ din Baia Mare a găzduit, în 9 iunie, festivitatea de premiere a elevilor din unităţile de învăţământ câştigătoare în cadrul concursului „Beneficiile unei alimentații sănătoase”.

premiiCompetiția, în care s-au înscris 23 de unități de învățământ din județul Maramureș, a fost organizată de Consiliul Județean Maramureș, prin Compartimentul educație, sănătate și asistență socială, cu scopul implementării măsurilor adiacente distribuţiei de mere din cadrul „Programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli”, pentru anul şcolar 2015-2016.

Concursul a fost câștigat de către Şcoala Gimnazială Oncești, urmată de Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie și de Școala Gimnazială Specială Baia Mare. Menţiunile au fost obţinute de următoarele unităţi de învăţământ: Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Baia Mare, Școala Gimnazială „Ioan Slavici” din Tăuții de Sus, Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Baia Mare, Școala Gimnazială „Lucian Blaga” Baia Mare și nu în ultimul rând Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Baia Mare.

Premianţii au primit câte un pachet constând în enciclopedii fructe, legume, culori tempera, creioane colorate, acuarele și carioca, iar menţiunile oferite au constat în enciclopedii fructe, legume, creioane colorate și acuarele.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Emil Marinescu, a acordat diplome unităţilor de învăţământ câştigătoare, iar la finalul festivităţii de premiere, elevii de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Baia Mare au oferit, în semn de mulţumire, un scurt moment artistic în cadrul căruia cei mici au recitat câteva poezii având ca tematică fructele.

Lăsaţi un răspuns