Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 30 ianuarie 2023

O sentinţă în pronunţare în cazul Cherecheş

O cauză în care Cătălin Cherecheş, primar suspendat de Baia Mare, este parte, a fost soluţionată astăzi de Tribunalul Cluj. Pentru cel de al doilea dosar, sentinţa a rămas în pronunţare.

chereches-catalinCătălin Cherecheş a ajuns astăzi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Cluj. Două cauze pe numele primarului suspendat din funcţie au avut termen în 13 iulie după ce dosarul a fost strămutat la instanţa clujeană.

Cherecheş a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de corupţie (luare de mită în formă continuată). Cauza se va judeca la Tribunalul Cluj după ce dosarul a fost strămutat de la instanţa din Maramureş.

Astăzi, la Tribunalul Cluj, s-a judecat o cauză legată de măsurile dispuse de judecător de camera preliminară. În acest caz, sentinţa a rămas în pronunţare până în data de 21 iulie.

Celălalt dosar face referire la verificarea măsurii preventive. „Menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul C C şi respinge implicit cererea de înlocuire a măsurii formulată în cauză. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 13.07.2016”, arată Tribunalul Cluj.

Lăsaţi un răspuns