Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

PNL Sighetu Marmaţiei se întărește cu noi membri

La o lună de la preluarea mandatului de președinte al organizației PNL Sighetu Marmației, av. Daniela Onița Ivașcu a reușit să atragă noi membri  în partid, în timp ce membri cu state vechi au fost reactivați politic, după ce au stat o vreme îndelungată pe marginea scenei politice.

onita danielaUnul dintre principalele obiective stabilite la preluarea mandatului de noul președinte a fost acela de a întări organizația PNL Sighet. În acest sens, din Biroul Politic Local al organizației PNL Sighetu Marmației, compus 59 de membri, fac parte și fostul director al Colegiului Național ”Dragoș Vodă”, Ioan Berci, medicul stomatolog Cătălin Foică, medicul veterinar Narcis Tomoiagă, ec. Maria Țiplea, muzeograf  Vasile Nelu Știrb. Totodată, au fost reactivați politic o serie de membri de partid care nu s-au implicat în ultima perioadă, însă nu și-au schimbat opțiunea politică în timp. Este vorba despre Florin Mircea, Lucreția Lipcei, Cosmin Chiș, Cristian Korut, Daniel Martocean, Mihaela Baias, Gabriela Cosovan, Gheorghe Peter, Răzvan Ulici, Vasile Danci, Rodica Vraja, Emil Kostelnik, Grigore Petreuș, toți aceștia regăsindu-se în noul Birou Politic Local al Organizației Sighet. În acest moment, PNL Sighetu Marmației are în componență o largă paletă de profesioniști care activează în diverse domenii profesionale.

Atât membrii noi, cât și cei vechi care au decis să vină alături de noua conducere, au dat asigurări certe că se vor implica în campania electorală pentru alegerile parlamentare, campanie care se apropie cu pași repezi și unde PNL și-a propus să demonstreze că este un partid al oamenilor.

Președintele PNL Sighetu Marmației, Daniela Onița Ivașcu, a declarat că ședințele Biroului Politic Local se desfășoară săptămânal, pentru a fi în contact permanent cu membrii de partid și cu doleanțele lor. Noul președinte și-a propus, în continuare, deschiderea organizației către cetățeni, concomitent cu primirea de noi membri.

”Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi la fiecare ședință a BPL al Organizației PNL Sighet este primirea de noi membri. Mă bucur să văd deschiderea organizației atât către foștii membri de partid, cât și către sighetenii care nu au făcut până acum politică sau sunt nemulțumiți de programa partidelor în care au activat anterior. Rândurile noastre au fost întărite de medici, avocați, profesori, economiști, oameni de afaceri, psihologi, ingineri și m-am bucurat de fiecare primire nouă, precum și de fiecare membru PNL pe care am reușit să îl readuc în rândurile noastre și faptic, nu doar la nivel declarativ. Urmând mesajul transmis de președintele PNL Maramureș, Mircea Dolha, căruia îi mulțumesc și pe această cale pentru încrederea acordată, am lansat un apel către toți cei nemulțumiți, dar și către persoanele care au orientare liberală, să se înscrie în PNL. În prezent, PNL este un partid de opoziție în Sighetu Marmației, iar faptul că lumea vine spre noi și ne acordă încrederea mă face să am convingerea că suntem pe calea cea bună. Sighetu Marmației are o orientare liberală, iar acest lucru reiese din numărul de adeziuni care se înregistrează constant la sediul organizației PNL din municipiul nostru”, a declarat Daniela Onița Ivașcu.

Biroul de presă al PNL Sighetu Marmației

Lăsaţi un răspuns