Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Protest pentru modul de repartizare al locuinţelor

Mâine, 10 august, 2016, între orele 09:00-16:00, numitul L. C., domiciliat în Baia Mare, va desfăşura o manifestare de protest prin pichetarea Instituţiei Prefectului, pe platoul din faţa Instituţiei Prefectului – Judeţul Maramureş, având ca scop exprimarea unor nemulţumiri referitoare la spaţiile locative şi obţinere de locuinţe în blocul 4 de pe strada Melodiei.

 bloc melodieiManifestarea a fost avizată favorabil în comisia de avizare a adunărilor publice constituită la data de 08.08.2016 şi conform declaraţiei de organizare, se preconizează participarea unui număr de 60 de persoane.

La această manifestare publică, un număr de 20 de jandarmi băimăreni vor asigura ordinea şi siguranţa publică, prin măsuri specifice, în scopul desfăşurării în condiţii optime a protestului.

 În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :

Participanţii la această manifestare trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a protestului, în apropierea şi în zona de susţinere a protestului.

Jandarmeria recomandă participanţilor:- să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Lăsaţi un răspuns