Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Arestat după ce a „bătut măr” poliţistul din comună

Un poliţist maramureşean a fost bătut măr. Pentru leziunile suferite, agentul de poliţie are nevoie de aproape 30 de zile de îngrijiri medicale. Agresorul s-a ales cu dosar penal.

talharie-retinut„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 20.09.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului VARGA CĂTĂLIN pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 18.09.2016, inculpatul Varga Cătălin a exercitat acte de violenţă asupra agenţilor de poliţie – persoanele vătămate T.A.I. şi C.L.M., care fiind de serviciu au fost sesizaţi prin SNUAU 112, în jurul orei 20.37, pentru a interveni la aplanarea unei situaţii conflictuale în localitatea Sălsig. Urmare loviturilor aplicate de inculpat agentului de poliţie T.A.I., acesta a suferit  leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 22-25 zile de îngrijiri medicale”, mai arată Parchetul.

Urmare a situaţiei înregistrate, în 20 septembrie, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă în lipsă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns