Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Ionel Bogdan: PNL susține investițiile în infrastructură și dezvoltarea județului

„Am verificat, alături de prefectul judetului, stadiul lucrărilor pe tronsonul Baia Sprie-Sighet. Am primit asigurări de la constructor că în acest an, porțiunea Sighet-Mara va fi finalizată în proporție de 100%. De asemenea, segmentul de drum din zona Gutai va fi terminat până la stratul de uzură, acesta urmând a fi turnat în prima parte a lui 2017”, spune liderul PNL Baia Mare, Ionel Bogdan.

ionel bogdan„Tot astăzi, am participat alături de prefectul județului – Sebastian Lupuț, primarul comunei Moisei – Toader Şteţcu, primarul orașului Borșa – Sorin-Ion Timiş și primarul orașului Vișeu de Sus – Vasile Coman la o întâlnire cu reprezentanții constructorilor care execută lucrări pe DN18 Moisei-Borsa, Borsa-Prislop. În cadrul întâlnirii, s-au purtat discuții despre parcursul lucrărilor, urmate de deschiderea oficială a șantierelor.

Vom menține în permanență o linie deschisă de dialog cu toate părțile implicate în acest proiect de reabilitare și vom urmări îndeaproape parcursul lucrărilor de pe DN18. De asemenea, nu vom ezita să facem publică orice neregulă sau încălcare a vreunui termen de finalizare.

Vrem ca aceste lucrări să fie tratate cu maximum de responsabilitate. Știm cât de importantă este pentru maramureșeni o infrastructură modernă la nivel de județ, de aceea modernizarea tuturor arterelor vitale este și va rămâne în continuare o prioritate pentru PNL Maramureș”, a spus Bogdan.

Lăsaţi un răspuns