Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Prefectul judetului alături de salvatori

Marti, 13 septembrie 2016, prefectul judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput, a participat la ceremonia militara organizata cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania.

ziua-pompierilorLa manifestare au mai participat si vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures,  Doru Ioan Dancus si primarul interimar al Municipiului Baia Mare, Marinel Rob.

Prefectul judetului a transmis detasamentului de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Gheorghe Pop de Basesti” al judetului Maramures, mesajul ministrului Afacerilor Interne, Dragos Tudorache.

Pe parcursul ceremoniei au fost premiați cei mai buni pompieri, loturile participante la Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență și Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Medical.

Ceremonia militară s-a încheiat cu defilarea detașamentului de onoare format din pompieri militari ai inspectoratului.

***

MESAJUL PREFECTULUI

LA MULŢI ANI, POMPIERILOR MARAMUREŞENI!

        Le transmit pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş cele mai sincere felicitari cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania.

        Va asigur de tot respectul meu si de toata recunostinta pentru devotamentul si profesionalismul de care dati dovada in fiecare misiune a voastra.

        LA MULTI ANI!

                                                        Presedintele Comitetului Judetean

                                                     pentru Situatii de Urgenta

                                                          Sebastian Mihai Luput

 

Lăsaţi un răspuns