Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

Oportunităţi de angajare pentru iubitorii de câini

Dacă vrei să devii polițist, iubești câinii și nu ești alergic la ei, ai șansa să ocupi unul dintre cele 114 locuri de agenți conductori de câini, scoase la concurs de Poliția Română.

caine-politist-1-400x299Astăzi, s-a dat startul pentru ocuparea celor  2.303 posturi de polițiști, prin încadrare directă, de agenți în structurile de ordine publică, poliție rutieră, poliție transporturi și conductori de câini de serviciu.

Dintre acestea, 114 sunt destinate celor care sunt iubitori de câini și vor să aibă o carieră în poliție. Cei care vor obține posturile vor fi învățați, pe lângă munca de poliție, să lucreze cu partenerul canin, să capete încredere unul în celălalt, să formeze o adevărată  echipă.

ATENȚIE, nu toate județele au astfel de posturi scoase la concurs. Astfel, I.P.J. Argeș, I.P.J. Constanța, I.P.J. Dolj, I.P.J. Ialomița, I.P.J. Maramureș, I.P.J. Mehedinți, I.P.J. Sălaj, I.P.J. Sibiu, NU au scos la concurs posturi conductori de câini de serviciu.

Reader Feedback

2 Responses catre “Oportunităţi de angajare pentru iubitorii de câini”

  1. Kando Victoria spune:

    Ce pregatire se cere pt a putea participa la aceste posturi si daca este limita de varsta la angajare.Va multumesc,astept un raspuns.

Lăsaţi un răspuns