Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Descarcerare la Şomcuta Mare

Echipajul de descarcerare al Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a fost solicitat să intervină astăzi, 28 decembrie la Şomcuta Mare.

smurd-descarcerareEchipajul a intervenit pentru descarcerarea a două persoane în vârstă de 79 de ani, care au rămas încarcerate în urma producerii unui accident rutier în apropierea localității Șomcuta Mare.

Spre locul accidentului au pornit și echipajele de terapie intensivă mobilă și de prim ajutor ale S.M.U.R.D. Baia Mare, un echipaj de intervenție din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Maramureș.

Victimele, după ce au fost descarcerate, au fost predate echipajelor S.M.U.R.D., care le-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale, se arată într-un comunicat al ISU Maramureş.

Accidentul s-a produs, pe DN 1 C, în apropiere de staţia de carburanţi. Martorii au declarat că şoferul unui autoturism de culoare roşie intenţiona să intre în staţia Peco, iar maşina condusă de acesta a fost izbită de un autoturism care venea dinspre Satulung.

Lăsaţi un răspuns