Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 29 noiembrie 2022

Zetea: Programul de Guvernare al PSD a fost prezentat fiecărui maramureșean, prin întâlniri directe cu alegătorii

Am ajuns, cu pași repezi, la ultimele zile ale campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, alegeri care vor trimite, în viitorul Parlament al României, șapte deputați și trei senatori.

psd-in-campanie2-1Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș a arătat că, spre deosebire de alte partide politice, social-democrații din Maramureș au propus pe lista pentru Parlament, atât la Camera Deputaților, cât și la Senatul României, doar maramureșeni autentici, candidații PSD fiind oameni ai locului, recunoscuți pentru activitatea profesională și politică din ultimii ani.

PSD Maramureș a încercat, de-a lungul acestor săptămâni de campanie, să ducă mesajul în fiecare casă, la fiecare maramureșean. A fost o nouă săptămână plină, o săptămână de muncă asiduuă, iar Programul de Guvernare al PSD a fost prezentat pe toate compartimentele sale. Președintele PSD Maramureș a declarat că, atât candidații, cât și reprezentanții PSD au abordat campania electorală ca o echipă unită, sudată și competentă, o echipă care și-a dorit să aibă discuții directe cu fiecare alegător, cu fiecare locuitor al Maramureșului. Social-democrații maramureșeni au ajuns în piețe, în târguri sau pe străzile din județ, în fabrici sau societăți private, la întâlniri pe cartiere și au participat la nenumărate dezbateri televizate, unde au discutat, concret și pe proiecte, ce își dorește PSD să facă în viitorul Guvern.

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș a subliniat faptul că atât Sorina Pintea, Liviu Marian Pop, Anton Rohian, Ioan Mătieș sau Liliana Moga, candidați pentru Senatul României, cât și Gheorghe Șimon, Sorin Bota, Călin Matei, Bogdan Tomoiagă, Ileana Pop, Florin Podină, candidați pentru Camera Deputaților sunt oameni recunoscuți și cunoscuți în Maramureș, reprezentativi pentru zonele din care provin, oameni în care maramureșenii îndrăznesc să creadă.

Gabriel Zetea (PSD): Echipa PSD crede în votul alegătorilor în 11 decembrie 2016

”Este o campanie grea, vremea fiindu-ne potrivnică, însă ducem o campanie frumoasă, bazată pe proiectele finalizate și pe proiectele pe care dorim să le implementăm. Am ales, ca și în campaniile trecute, să prezentăm proiectele realizate în Maramureș în vremea Guvernului PSD și să informăm cetățenii despre ce ne dorim să facem pe viitor. Am vorbit, de fiecare dată, despre infuzia de capital pe care județul a avut-o între anii 2013 – 2015, despre cele peste 120 de proiecte deja finalizate în aproape fiecare comunitate a Maramureșului, în care s-au investit peste 100 de milioane de euro prin fonduri venite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP). Alături de secretarul executiv al PSD Maramureș și coordonatorul campaniei județene PSD, Dragoș Titea, împreună cu devotata echipă a TSD Maramureș, condusă de Cosmin Butuza, colegii mei social-democrați, candidați sau membri de partid, au avut nenumărate întâlniri și discuții cu maramureșenii în aproape fiecare localitate. Noi am ieșit în fața oamenilor cu ce am realizat și ce ne propunem să construim în viitor, am vorbit despre creșterea salariului minim la 1.750 de lei până în 2020, despre programul național pentru sănătate, pentru mediul de afaceri, pentru sport, pentru educație, pentru agricultură, programul de guvernare pentru tineret. Fiecare program conceput de PSD, la care au lucrat, în ultimele luni, mulți maramureșeni, are o bază legală și poate fi aplicat de viitorul Guvern PSD. Faptele au dovedit acest lucru, între 2013 – 2015. Din nefericire, în 2016, actualul Guvern Cioloș nu a ajutat cu nimic Maramureșul. Personal, îndrăznesc să cred în votul maramureșenilor în 11 decembrie 2016, așa cum cred în competențele echipei PSD pe care am propus-o pentru Parlamentul României”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Liderul județean al PSD a subliniat faptul că, doar în săptămâna care a trecut, echipele PSD au putut fi întâlnire în toate orașele și comunele Maramureșului, atât la evenimentele care au marcat Ziua Națională a României, cât și în mijlocul producătorilor agricoli, ai angajaților aflați la muncă, dar și pe stradă, între maramureșeni. ”Colegii mei au ajuns la Vima Mică, la Cavnic, la Baia Sprie, la Petrova, la Șomcuta Mare, la Mireșu Mare, la Chechiș, în piața agroalimentară și la Târgul de mașini din Baia Mare, la Seini, în Târgu Lăpuș, în Lăpușul Românesc, în Vișeu și Borșa, dar și în alte localități din județul nostru. Echipele PSD Maramureș au fost mereu între oameni și vor fi până în ultima zi a acestei campanii electorale, fiindcă ceea ce promitem noi sunt lucruri concrete, realizabile, sunt proiecte care am dovedit că putem să le începem și să le ducem la bun sfârșit sub un Guvern PSD. Maramureșenii sunt oameni înțelepți, bravi și determinați și am încredere în votul fiecărui locuitor al județului, în 11 decembrie 2016. Echipa PSD Maramureș este echipa de maramureșeni autentici, care va avea sprijin guvernamental după 12 decembrie și este echipa alături de care voi putea aduce și mai mulți bani în județ, ca proiecte care să fie implementate în fiecare localitate, indiferent de culoarea politică a primarilor. Eu îndrăznesc să cred în Maramureș, îndrăznesc să cred în România și îndrăznesc să cred că maramureșenii vor crede în noi, în 11 decembrie, la vot”, a conchis liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Material difuzat la comanda PSD Maramureş cod AEP 11160007

 

Lăsaţi un răspuns