Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 1 decembrie 2022

Ziua Victoriei Revoluţiei Române, sărbătorită în Baia Mare

Institutia Prefectului judetul Maramures, Primaria municipiului Baia Mare si Garnizoana Baia Mare organizeaza ceremonia publica prilejuita de sarbatorirea Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii , care se va desfasura joi, 22 decembrie, in municipiul Baia Mare.

ziua-revolutiei-la-troita-baia-mareCeremonia va avea  loc de la ora 10.00, la Troita din Piata Revolutiei din Baia Mare.

        

Sunt invitati sa participe personalitati civile si militare ale judetului Maramures, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, ai partidelor politice, institutiilor culturale, stiintifice si religioase, ai asociatiilor,  ligilor si fundatiilor cadrelor militare in activitate, in rezerva sau in retragere, veteranii de razboi, elevii, studentii, reprezentantii mass-media, pe toti cetatenii judetului Maramures si ai municipiului Baia Mare.

Ceremonia va incepe cu onorul acordat subprefectului judetului Maramures, salutarea drapelului de lupta al Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramures, prezentarea oficialitatilor, intonarea imnului national si oficierea serviciului religios.

Se vor depune coroane si jerbe de flori la troita din Piata Revolutiei si la mormintele eroilor martiri din cimitirele “La nuci” si “ Horea I”.

La finalul ceremoniei, detasamentul de onoare va prezenta onorul tuturor participantilor la acest eveniment.

Institutia Prefectului- Judetul Maramures

Lăsaţi un răspuns