Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Polițist lovit la cap. Vezi ce a pățit agresorul

Un maramureșean a ajuns în arest preventiv și este trimis în judecată după ce a lovit un polițist.  Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

lovit cu bataÎntr-un comunicat de presă se arată că procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Mitrea Dănuț Ștefan Gavril, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: în data de 18.02.2017, în jurul orelor 1950, inculpatul Mitrea Dănuţ Ştefan Gavril a ameninţat cu acte de violenţă şi a lovit cu o bucată de lemn în zona capului persoana vătămată N.S.A., lucrător de poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicat.

Lăsaţi un răspuns