Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

15 poliţişti „au ieşit din rând”

29 iunie, a fost o zi încărcată de emoţii la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş. 15 poliţişti „au ieşit din rând” însă rămân camarazii polițiștilor.

pensionari ipjDupă zeci de ani în care au făcut cinste uniformei de poliţist, şapte ofiţeri şi opt agenţi de poliţie au predat azi ştafeta şi au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere. ”Dincolo de orice sacrificiu nerostit dar resimţit, dincolo de privaţiunile impuse de meseria pe care şi-au ales-o, cei 15 poliţişti şi-au îndeplinit misiunile demonstrând că sunt adevărate embleme ale devotamentului, fidelităţii şi echilibrului. Sunt oameni puternici, care nu au acceptat intimidarea, care cu o singură armură, Legea, au luptat pentru a găsi cele mai bune soluţii la fiecare provocare. Iar permanenta determinare în faţa oricărei provocări a constituit premisa unei cariere de succes”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Şeful inspectoratului, chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş, şi-a exprimat recunoştinţa pentru profesionalismul, onoarea şi demnitatea de care aceştia au dat dovadă în întreaga lor carieră: „în această zi încărcată de emoţii fiecare va face o retrospectivă a anilor petrecuţi în a doua dumneavoastră familie, POLIŢIA: aţi fost actorii principali într-un film de acţiune în care aţi avut rolurile principale, v-aţi asumat riscurile, v-aţi dedicat pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor, aţi avut curajul de a lupta şi aţi ieşit învingători.”

 Pentru toate realizările profesionale dar şi pentru modelul pe care-l reprezintă pentru colegii lor, şeful inspectoratului, chestor de poliţie dr. Viorica Marincaş le-a înmânat diplome şi plachete de merit urându-le ca anii ce urmează să fie cât mai mulţi la număr, cu sănătate şi binecuvântaţi de Dumnezeu, alături de cei dragi!

Lăsaţi un răspuns