Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Călin Matei: Grindeanu bulversează o țară întreagă

În cadrul unei conferinței de presă desfășurată vineri, 16 iunie, la sediul PSD Maramureș, deputatul social-democratul Călin Matei a fost extrem de dur la adresa premierului Sorin Grindeanu, acuzându-l de faptul că reacțiile lui din ultimele zile aparțin unui om care are probleme grave de sănătate.

Calin Matei”Din punctul meu de vedere nu cred că este normal ca propriul partid să depună moțiune de cenzură împotriva premierului, deoarece aceasta nu este o moțiune împotriva Guvernului, ci doar împotriva premierului. Dar este un rău necesar. Nici mie, în politică, de-a lungul timpului, nu mi-au convenit multe, însă dacă reprezentanții de la vârf spun un lucru, mergi mai departe știind că ai susținerea lor sau dacă nu ai susținere, te retragi.

Prin vârf mă refer la conducerea centrală, județeană sau conducerea unei organizații locale. Mie, personal, Sorin Grindeanu mi se pare de o penibilitate ieșită din comun. Când l-a luat Liviu Dragnea și l-a pus premier, eu am fost foarte dezamăgit, pe cât de fericit am fost când am auzit prima propunere, cea a lui Sevil Shhaideh. Cât de penibil poți să fii, când spui că Guvernul nu e al CEX-ului, ci al României. Dar uită că în fruntea Guvernului a fost pus tot de CEX. Acum bulversează o țară întreagă prin faptul că nu își dă demisia. Este un moment ultra-penibil pentru toată lumea, mai ales că lovește în partidul care l-a nominalizat ca prim-ministru”, a declarat deputatul Călin Matei.

Parlamentarul de Maramureș a arătat că, din calitatea de membru în Comisia buget-finanțe a văzut ce se întâmplă cu adevărat cu Programul de guvernare și PSD chiar ține la acest program, deoarece pe baza lui a câștigat alegerile locale și parlamentare din 2016. Totodată, a precizat că este un om de echipă și va vota fără nicio reținere pentru moțiunea de cenzură împotriva premierului Grindeanu, dacă se va ajunge până la acest punct.

”Poate îi da Dumnezeu mintea din ceasul al 15-lea și își depune demisia, iar cei care au avut de învățat din această nominalizare sper că au învățat să analizeze cu multă temeinicie viitoarea propunere. Iar cel care-i va urma lui Grindeanu să fie conștient de faptul că o echipă te pune, o echipă te dă jos. Când nu mai ai susținerea echipei, pleci”, a conchis deputatul Matei.

 

Lăsaţi un răspuns