Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

Reţinuţi pentru furt de băuturi

Trei tineri din Dej, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Baia Mare, au fost identificaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.

furt bauturi

 

 

Aseară, în jurul orei 19.30, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază despre faptul că într-un centru comercial de pe strada George Coşbuc din municipiu au fost surprinse trei persoane care intenţionau să sustragă bunuri. Poliţiştii au identificat persoanele reţinute de agenţii de pază  şi au constatat că este vorba despre trei tineri cu vârsta de 19 şi 20 de ani, domiciliaţi în municipiul Dej.

Aceştia au încercat să treacă pe lângă casele de marcat cu mai multe sticle cu băuturi alcoolice, fără a le achita.

În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Şi poliţiştii din Târgu Lăpuş au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani din oraş, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie. În cadrul activităţilor de cercetare şi investigare efectuate s-a constatat că tânărul ar fi sustras prin violenţă telefonul mobil al unui alt tânăr care se afla în Piaţa Eroilor din oraş.

Lăsaţi un răspuns