Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

A 11-a întâlnire a pensionarilor de la Mina Baia Sprie

Moment emoțional pentru pensionarii care au lucrat la Exploatația Minieră Baia Sprie. Aceștia au organizat reuniunea anuală cu scop de a socializa, a se distra, a deapăna amintiri și, nu în ultimul rând, pentru a-și aminti de frumoasele clipe petrecute, cu ani în urmă, împreună.

reuniune mineriAu fost prezenți la întâlnirea de la Baia Sprie 66 de foști ortaci, care s-au simțit extraordinar, mai ales după ce au servit un pahar de horincă, amintindu-și de anumite perle minerești cu care s-au confruntat în practicarea meseriei de miner.

Reuniunea a avut loc la la „Amicu”. Organizatorii reuniunii au fost: Elvira Labina, Alexandru Mureșan, Gheorghe Bud și Gheorghe Gall. A fost o atmosferă de neuitat pentru participanți.

Aceasta a fost a 11- a întâlnire a pensionarilor din minerit, decanul de vârstă fiind Carol Schlezinger, care a ajuns la 90 de ani și care a lucrat la Protecția Muncii.

Au fost prezenți cuplători, semnaliști, vagonetari, artificieri, tehnicieni mineri, maiștrii și ingineri. Printre aceștia a fost prezent fostul primar interimar al orașului Baia Sprie, actualul viceprimar Tiberiu Barkoczi care s-a bucurat mult de revederea cu foștii săi colegi de muncă. Inginerul Petru Ceteraș a întreținut întrega atmosferă până la finalul evenimentului. Multă sănătate și fericire tuturor pensionarilor. La mulți ani!

V. Gherman

Lăsaţi un răspuns