Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Corodan, exclus din PNL și înlocuit în Consiliul Local Baia Sprie

În ședință de Consiliu Local, zilele trecute, la Baia Sprie, aleșii locali au validat mandatul de consilier local Liviu Pop, membru supleant din partea Partidului Național Liberal (PNL).

ioan pop cl baia spriePreședintele Comisiei de validare, consilierul independent Gheorghe Cherecheș, a dat citire documentelor care parafează acest demers.

„Potrivit Ordinului prefectului județului Maramureș, privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local a domnului Ioan Corodan, ca urmare a pierderii calității de membru al PNL, locul a rămas vacant. Prin adresa PNL Baia Sprie a fost confirmată calitatea de membru de partid a domnului Liviu Pop, următorul supleant pe listele de candidațiale PNL. Ținând seama de prevederile privind statutul aleșilor locali, a administrației publice locale, s-au îndeplinit toate formalitățile ca domnul Liviu Pop să fie votat consilier local”, a spus președintele Gheorghe Cherecheș.

Președintele de ședință a legislativului local, consilier Marcela Șinca, a supus la vot proiectul de hotărâre care s- a probat în unanimitate. Noul consilier local Liviu Pop a depus jurământul după care a participat cu drept de vot la dezbaterea și votarea proiectelor de pe ordinea de zi.

„Este o provocare pentru mine și sper să fac ceea ce trebuie pentru binele comunității în care trăiesc. Această funcție mă onorează și totodată mă responsabilizează. Mulțumesc tuturor celora care au avut încredere în mine și îi asigiur că nu-i voi dezamăgi”.

V. G.

 

 

 

Lăsaţi un răspuns