Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

Reparații la sediul serviciului de pașapoarte și permise

Prefectul Vasile Moldovan a dispus demararea procedurilor pentru efectuarea lucrărilor de reparații capitale la sediul celor două servicii publice comunitare din cadrul instituției (înmatriculări auto și pașapoarte).

permise si inmatriculari auto - sediuÎn dimineața zilei de ieri, reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a deplasat la sediul de pe strada Aleea Școlii din Baia Mare, unde s-a întâlnit cu șefii celor două servicii și specialiști. S-a procedat la inventarierea problemelor existente din interiorul și exteriorul imobilului și s-au purtat discuții tehnice pentru remedierea lor.

”Pentru buna funcționarea a celor două servicii este nevoie de lucrări de reparații capitale, dar și de mentenanță a sistemelor tehnice, electrice și informatice ale clădirii. Vom proceda la respectarea legislației în vigoare cu privire la efectuarea de reparații capitale și vom realizare o evaluarea estimativă a lucrărilor necesare și vom întocmi  documentele necesare, nota conceptuală, tema de proiectare și studiul de fezabilitate”, a menționat prefectul Vasile Moldovan.

După finalizarea documentației va fi solicitat sprijin de la Ministerul Afacerilor Interne în vederea acordării avizelor și resurselor financiare necesare pentru efectuarea lucrărilor capitale la sediul celor două servicii publice comunitare.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Lăsaţi un răspuns