Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Conferință județeană la UNPR. Vasile Gherman a fost ales prim-vicepreședinte

Consilierul judeţean Ioan Cheudan a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al UNPR Maramureş în cadrul Conferinţei Judeţene care a avut loc vineri, 25 mai, în municipiul Baia Mare.

unpr mmLa alegeri au fost prezenţi peste 200 de delegaţi din judeţ, precum și preşedintele UNPR, Ion Răducanu, secretarul general al UNPR, Nuţu Fonta, invitaţi și reprezentanţi ai altor formaţiuni politice din Maramureş.

În cadrul Conferinţei Judeţene au fost aleși cei doi prim-vicepreşedinţi: Vasile Gherman și Sorin Pop, iar pentru funcția de secretar general al UNPR Maramureş a fost ales Viorel Pop.

Ioan Cheudan a fost ales cu majoritate de voturi (având un singur vot împotrivă).

“Scopul nostru e să creştem numeric, să avem organizaţii create în fiecare unitate administrativ-teritorială dintre cele 76 existente, să aducem noi membri. E un lucru care se poate şi cred că mă pot sprijini pe aportul dumneavoastră”, a spus Cheudan.

Conform declarațiilor făcute de Nuțu Fonta, obiectivul pe termen scurt al UNPR Maramureş este obţinerea unui scor electoral cât mai bun la alegerile europarlamentare de anul viitor.

La nivelul judeţului Maramureş, în urma alegerilor locale din 2016, UNPR are trei primari, patru viceprimari şi 47 de consilieri locali. De asemenea, partidul are şi doi reprezentanţi în Consiliul Judeţean Maramureş.

Lăsaţi un răspuns