Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 2 mai 2024

PNL a deschis ușa primarului din Cavnic. Decizie contestată

În prag de alegeri  PNL face noi „achiziții”. De câteva zile, primarului din Cavnic, Vladimir Petruț, a devenit membru PNL. Până acum, Petruț a trecut pe la mai multe partide: PSD, PP-DD, UNPR, dar, odată ajuns la PNL a explicat traseismul său politic prin faptul că nu s-a regăsit la celelalte partide. „De când am intrat în politică şi administraţia publică, am spus lucrurilor pe nume, iar Partidul Naţional Liberal este partidul potrivit pentru mine. În cealaltă zonă nu m-am regăsit aşa cum eu credeam”, a spus Vladimir Petruţ.

petrut la pnl„Partidul Naţional Liberal are uşile deschise, primeşte şi va primi oameni oneşti, oameni care vor să schimbe viaţa oamenilor în bine. Iar acest lucru s-a văzut încă de la începutul mandatului pe care Biroul Politic Judeţean îl are din 2017 încoace.

Am primit în partid peste 1.500 de membri noi şi sunt ferm convins că după venirea domnului primar Vladimir Petruţ şi alţi oameni oneşti vor participa la viaţa politică activă şi vor veni alături de noi şi alţi tineri, alţi oameni care doresc să schimbe viaţa maramureşenilor în bine”, a afirmat Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș.

În contradicție cu acestea, la doar o zi după ce Petruț a devenit liberal cu acte în ordine, Biroul politic al PNL Cavnic se delimitează de această decizie. „Trecutul politic al domnului Petruţ arată inconsecvenţa în aderenţa la diferite crezuri şi idei politice, reuşind până în acest moment să spulbere toate organizaţiile locale din care a făcut parte. Aşadar, la alegerile locale din 2020 nici PNL-iştii, nici PSD-iştii nu vor vota în favoarea domnului Petruţ, iar calculele dumneavoastră se vor dovedi eronate”, se arată într-o informare a PNL Cavnic.

 

Lăsaţi un răspuns