Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Maramureșul fără prefect

Guvernul României a aprobat în ședința de miercuri, ședință ce s-a întins până târziu în noapte, eliberarea din funcție a prefectului de Maramureș, Vasile Moldovan. Guvernul nu a emis și ordinul de numire a unei alte persoane în funcția de prefect.

zetea cu vasile moldovanDe asemenea, tot miercuri, au mai fost schimbați din funcție și prefecții din Argeș, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vrancea, Bucuresti, Ialomita.

În ceea ce privește postul de subprefect, ocupat în prezent de Alexandru Cosma, Guvernul nu a luat încă nicio decizie. Cosma a preluat astfel și atributii de prefect.

„Guvernul României a hotărât în această noapte, după ora 1.00 dimineața, încetarea mandatului domnului prefect Vasile Moldovan. Am vrut alături de secretarul județului Maramureș, doamna Todoran Aurica, să îi mulțumesc domnului Moldovan pentru întreaga activitate. Am avut în Maramureș un prefect apreciat de către comunitatea locală, un profesionist care a reușit să aducă normalitatea în funcționarea instituțiilor deconcentrate din județ. Felicitări domnule Moldovan!”, a fost mesajul transmis de Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Lăsaţi un răspuns