Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Trecere în rezerva la Jandarmeria Maramureș

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș, într-un cadru oficial, s-au desfășurat activitățile de trecere în rezervă cu drept la pensie a mai multor jandarmi.

jandarmi in rezervaEste vorba de plutonierul adjutant șef Agoston Mircea, plutonier adjutant șef Mindac Paul, plutonier adjutant șef Panici Cristian și plutonier adjutant Verdeș Ioan. După o îndelungată carieră au hotărât că a sosit momentul să își încheie mandatul în slujba Jandarmeriei Române, să spună rămas bun colegilor și să înceapă o nouă etapă a vieții. Devotați Armei Jandarmi și apreciați de colegi, aceștia și-a luat rămas bun cu zâmbetul pe buze și cu promisiunea că vor rămâne mereu aproape de camarazii lor.

În semn de profundă recunoștință pentru competența, răspunderea și pasiunea cu care și-au îndeplinit sarcinile încredințate, noi le dorim din toată inima ca Bunul Dumnezeu să le dea sănătate să se bucure de binemeritata pensie mulți ani de acum înainte, să aibă parte de liniște și bucurie alături de cei dragi!

R.V.N.

Lăsaţi un răspuns