Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Drum lin dr. Ion Blăjan

Drum lin spre cer, dr. Ion Blăjan!

Lumea medicală și întreaga comunitate maramureșeană au suferit o mare pierdere prin trecerea la cele veșnice a celui care a fost dr. Ion Blăjan.
Un medic desăvârșit cu o exemplară etică profesională, dr. Ion Blăjan a fost o voce puternică a reformării sistemului medical, dar și un salvator care și-a pus toată priceperea în slujba pacienților.

A fost director de spital, şef de secţie, un chirurg deosebit, un prieten pentru cei din jur.

ioan-blajan-investit06Colectivul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare va păstra veșnic în suflete, amintirea celui care a condus cu mult profesionalism, pentru o perioadă importantă, cea mai mare unitate medicală a județului.

Colectivul Spitalului Judeţean îşi exprimă regretul: „Ne vom aminti cu mult respect și apreciere de medicul care a contribuit la poziționarea spitalului nostru pe traiectoria ascendentă pe care se află astăzi și a militat pentru creșterea calității serviciilor medicale pentru maramureșeni.

Avem convingerea că dr. Ion Blăjan va veghea din ceruri asupra tuturor salvatorilor care îi continuă munca. Miile de pacienți pe care i-a tratat cu atâta dăruire rămân o dovadă a misiunii onorabile pe care dr. Ion Blăjan a îndeplinit-o de-a lungul vieții.

Suntem alături de familia îndoliată în pierderea imensă și ireparabilă suferită, când cuvintele nu pot alina durerea nemărginită pe care o resimt toți cei dragi. Dr. Ion Blăjan va rămâne, însă, veșnic în gândurile și rugăciunile noastre!

Odihnă veșnică, dr. Ion Blăjan! Drum lin spre cer!

Colectivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.”

 

Lăsaţi un răspuns