Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 15 iulie 2024

Finteuşenii alături de Gheorghe Buda

Ioan-Marian Pop şi Ioan-Vasile Uţă sunt candidaţii din Finteuşu Mare pe listele Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local Şomcuta Mare. Cei doi au venit alături de Gheorghe Buda pentru a construi, pentru a reprezenta cu cinste comunitate în care s-au născut şi în care trăiesc.

finteus. aFinteuşu Mare este localitate în care s-au demarat mai multe obiective în mandatul primarului Gheorghe Buda. Reamintim: – finalizarea construcţiei Căminului Cultural;

– turnarea de covor asfaltic pe drumul comunal (DC 72) spre Finteuș;

– realizarea rețelei de alimentare cu apă în proporţie de 95%;

– realizarea monumentului cântecului coral;

– pietruirea străzilor;

– realizarea sistemului de supraveghere video.

GHEORGHE-IOAN BUDA: „Administraţia Şomcuta Mare are nevoie de un primar cu dăruire, pricepere, seriozitate, echilibru şi implicare; fără aceste calităţi nu faci nimic la cârma oraşului. Pentru mine, toate acestea sunt un avantaj. Un alt avantaj este echipa care îmi este alături, dar şi faptul că am capacitatea de a asculta opinia cetăţeanului, criticile şi mustrările. Alături de candidaţii, pentru care girez la alegerile locale din 27 septembrie, putem face mult bine comunităţii. Vă învit să ne fiţi alături şi, pe toate buletinele de vot, să puneţi ştampila pe sigla Coaliţiei pentru Maramureş.”

 

 

 

Realizat de PSD, cod mandatar financiar 21200019

Lăsaţi un răspuns