Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Consilierii locali şomcuteni au ales viceprimarul

Oraşul Şomcuta Mare are de azi un nou viceprimar. Deoarece PSD a avut cele mai bune rezultate în alegerile locale din 27 septembrie, rezultate ce au adus atât un nou mandat de primar pentru Gheorghe-Ioan Buda, cât şi 8 mandate în Consiliul Local.

dragomir ciolteaPSD a făcut o propunere pentru funcţia de viceprimar, în timp ce PNL (cu 4 consilieri), ALDE, Pro România şi USR (cu câte un consilier local) – nu au avut nici o propunere pentru această funcţie. Astfel, 9 dintre cei 14 consilieri locali prezenţi la şedinţă au votat propunerea PSD, Dragomir-Sorin Cioltea fiind cel care, în urma votului a obţinut funcţia de viceprimar al oraşului Şomcuta Mare.

„Aşa cum era normal în urma votului primit de la cetăţeni, PSD având majoritatea în Consiliul Local, viceprimarul a fost ales din rândul social-democraţilor. Consilierii şi-au dat votul pentru un om gospodar, un om harnic şi serios, cu experienţă în administraţie. Dragomir vine din mediul privat şi având în vedere experienţa acumulată atât în activitatea profesională, cât şi din calitatea de consilier local, dar şi calităţile pe care le are, Dragomir este omul potrivit la locul potrivit”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului. „Mulţumesc colegilor consilieri pentru încredere şi votul acordat. Îmi voi concentra munca pentru a nu dezamăgi colegii care mi-au dat votul, dar mai ales comunitatea”, a declarat Dragomir Cioltea, viceprimarul oraşului Şomcuta Mare.

Lăsaţi un răspuns