Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 14 iulie 2024

Maramureș, promovat virtual la Târgului de Turism al României

Manifestările tradiționale dedicate turismului autohton capătă o formă inedită pe fondul pandemiei. Târgul de Turism al României, un eveniment care se organiza bianual la București, în cadrul Romexpo, se desfășoară, online, în perioada 18-21 februarie.

maramures la targ turism al romanieiPăstrând tradiția anilor anteriori, Consiliul Județean Maramureș a răspuns afirmativ invitației de promovare a patrimoniului turistic al județului și a pregătit un stand online, unde vizitatorii pot găsi o gamă variată de informații referitoare la atracțiile turistice din Maramureș. Din portofoliul pregătit nu vor lipsi rutele cultural-turistice, obiectivele emblematice, instituțiile de cultură, dar și promotorii artei populare din județul Maramureș, informații înglobate sub o formă atractivă, pe noul website www.visitmaramures.ro.

Deși nu vor putea fi întâmpinați în mod tradițional, cu bucate alese și momente artistice de mare valoare, cei care vor alege să treacă pragul virtual al porții spre tradiție se vor bucura și de această dată, de ospitalitatea și deschiderea specifică maramureșenilor. În decursul celor patru zile de târg, reprezentanții Consiliului Județean Maramureș vor sta la dispoziția participanților, fiind pregătiți să îi sprijine cu orice informație solicitată.

Spațiul expozițional dedicat județului Maramureș poate fi vizitat la adresa https://virtual.targuldeturism.ro/virtual/romanian-tourism-fair/659/booth/6821.

B.P.

 

Lăsaţi un răspuns