Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

Șomcutenii dezinteresați de strategia de dezvoltare

Șomcutenii sunt dezinteresați de strategia de dezvoltare a orașului. Foarte puțini sunt cei care au completat chestionarul pus la dispoziție pentru identificarea cu exactitate a nevoilor  șomcutenilor.

somcuta foto bunÎn această perioadă, se lucrează la Strategia de Dezvoltare a orașului. Accesând link-ul: https://forms.gle/1NNSkDmAYyavxhcv9, cetățenii din Șomcuta Mare și localitățile aparținătoare au fost invitați să completeze chestionarul elaborat pentru a contura nevoile și prioritățile locuitorilor orașului Șomcuta Mare în vederea includerii acestora în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană pentru perioada 2021-2027. Conform declarațiilor făcute de reprezentanții administrației locale, în cele două săptămâni de la publicarea formularului, doar 61 de persoane au răspuns la întrebările din chestionar.

Reprezentanții primăriei au mai precizat că, acest chestionar se adresează tuturor reprezentanților comunității locale, indiferent de sfera de activitate, vârstă, gen, nivel de educație sau etnie și urmărește identificarea nevoilor și priorităților de dezvoltare ale orașului. Completarea chestionarului este un proces este strict confidențial, nu necesită furnizarea de informații personale.

 

Reader Feedback

Un raspuns catre “Șomcutenii dezinteresați de strategia de dezvoltare”

  1. ghita spune:

    degeaba faci notatii acolo caci se afce cum sint interese de grup in primarie
    nu se poate spune ca nu este interes
    fcaeti cercetari media si se va vedea ca se zice a minciunica…

Lăsaţi un răspuns