Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 6 mai 2024

La Șomcuta Mare: „Primul ghiozdan” pentru elevii din clasele pregătitoare

Luni, 13 septembrie, în prima zi a noului an școlar 2021 – 2022, toți elevii din clasele pregătitoare vor primi câte un ghiozdan, din partea autorităților. Asta după ce, reprezentanții administrației publice locale au semnat un protocolul cu instituția Consiliului Județean pentru derularea programului ”Primul ghiozdan”.

 

primul-ghiozdan2„Primul ghiozdan” a ajuns la Şomcuta Mare. Este vorba despre ghiozdanele destinate copiilor care încep clasa pregătitoare.

În baza unui parteneriat încheiat de Primăria Șomcuta Mare, copiii care încep clasa pregătitoare vor primi, în prima zi de şcoală, câte un ghiozdan echipat. Proiectul a fost demarat încă din anul 2017, la inițiativa consilierului județean Liliana Moga.

„Sunt pregătite ghiozdane pentru toţi copilaşii care, din acest an şcolar, încep clasa pregătitoare. Ghiozdanele sunt echipate şi vor ajunge la copii în prima zi de şcoală”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare. Acesta a mai subliniat că, tot în această perioadă, la nivel local, se discută detalii privind începerea noului an şcolar, astfel încât elevii să poată frecventa şcoala în condiţii de siguranţă.

Lăsaţi un răspuns