Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Vineri, Crina Chilat îşi preia mandatul de subprefect

Crina Chilat (PSD) renunţă la mandatul de consilier judeţean pentru a prelua funcţia de subprefect al judeţului. Astăzi, s-a adoptat Hotărârrea de Guvern privind „numirea doamnei Chilat Crina-Fiorela în funcţia de subprefect al județului Maramureș”.

crina chilatCrina Chilat este unul dintre cei mai activi membri ai PSD Maramureş, iar desemnarea acesteia pentru funcţia de subprefect a fost stabilită în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv Județean a partidului. „Ceea ce o recomandă este activitatea laborioasă în cadrul partidului și profesionalismul de care a dat dovadă în fiecare situație”, a subliniat Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş.

Crina Chilat este expert contabil şi din septembrie 2020 deţine şi funcția de consilier județean.

Ceremonia de învestire în funcția de subrepfect va avea loc vineri, 11 februarie 2022, ora 10.00, la Instituția Prefectului Județul Maramureș.

„Am încredere în Crina Chilat și în capacitatea organizatorică de care dispune. Sunt convins că va fi un factor de echilibru politic și administrativ care va da dovadă, pe perioadă a exercitării mandatului, de profesionalism şi seriozitate. În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu va face tot ce îi va sta în puteri pentru a veni în sprijinul maramureșenilor. Sunt convins că, prin numirea doamnei Chilat, Instituția Prefectului a câștigat un om competent și profesionist care își va face treaba cu maximă eficiență”, a punctat Zetea.

Lăsaţi un răspuns