Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 3 iunie 2023

Sărbătoarea mamelor, la grădinița din Buciumi

Ziua de 8 Martie a fost una specială la Buciumi. Micuții de la Grădiniţa din Buciumi (localitate aparținătoare orașului Șomcuta Mare) și-au sărbătorit mămicile.

sil 1 sil 2

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, preșcolarii grădiniței din Buciumi – unitate arondată Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” din Șomcuta Mare, au organizat un program artistic dedicat mamelor. Sub coordonarea educatoarei Silvia Lupuțu, copiii au pregătit momente emoționante cu cântece, poezii și dansuri dedicate celei mai dragi ființe: mama. În poeziile recitate, micuții și-au manifestat sentimentele față de mămicile lor, mulțumindu-le cu multă gingășie pentru toată dragostea și grija cu care îi înconjoară cele care le-au dat viață.

„Grădinița noastră a organizat un program artistic dedicat mămicilor și bunicilor copiilor înscriși în unitatea noastră. Mămicile preşcolarilor au primit în dar dragostea copiilor lor, strânsă într-un cântec, o poezie, o lacrimă sau un nod în gât în timpul unui mesaj dedicat mamei. Prin această activitate am încercat să aducem  bucurie şi speranţă atât în inimile copiilor, cât şi în cele ale părinţilor și cred că scopul a fost atins”, a precizat Silvia Lupuțu.

Lăsaţi un răspuns