Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 2 mai 2024

Mircea Man, la DNA Oradea

Mircea Man, deputat PNL şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, este la DNA Oradea unde a fost citat să se prezinte azi. El dă declaraţii în calitate de inculpat, scrie adevarul.ro.

man-cu-blajanAstăzi, fostul preşedinte al CJ, Mircea Man, dă declaraţii la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Oradea, unde a fost chemat în calitate de inculpat. Nu se ştie, deocamdată, dosarul în care este citat. El este cercetat într-un dosar pentru trafic de influenţă, fiind învinuit că ar fi intervenit pentru numirea lui Flaviu Bogdan Radu, colegul său de partid, în funcţia de director executiv al Administraţiei Bazinale Someş-Tisa. Dosarul a fost redeschis în urmă cu un an in urma unei decizii date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la cererea procurorilor DNA Oradea.

De asemenea, el a mai fost urmărit penal pentru luare de mită, iar patronul grupului de firme Selina, Beniamin Rus, a fost urmărit în acelaşi dosar pentru dare de mită. Selina este firma care a realizat o parte din lucrările la drumul Baia Sprie – Bârsana.

Mircea Man a mers la DNA insotit de avocatul Ioan Blajan, decanul Baroului de avocati Maramures.

foto: adevarul.ro

 

Lăsaţi un răspuns