Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 30 aprilie 2024

Polei la Cavnic si Budesti

Bruma cazuta, temperaturile scazute si umiditatea râului Cavnic au favorizat, in aceasta dimineata, formarea de polei pe sectoare de drum ale DJ 184, respectiv DJ 109F Cavnic-Budesti. Angajatii societatii care asigura viabilitatea celor doua drumuri judetene, pe perioada de iarna, au intervenit cu doua utilaje si au raspândit sase tone de material antiderapant ( amestec sare si nisip), pe carosabilul situat in apropierea raului Cavnic, in zona partiilor de schi si in Pasul Roata, dar si pe tronsoane ale DJ 109F (sectoare de drum din zona montana si a localitatii Budesti).

 

Nu au fost semnalate probleme cu privire la desfasurarea traficului rutier pe cele doua drumuri judetene. Temperatura aerului a inregistrat valoarea de -3 grade Celsius la Cavnic, in cursul diminetii.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta recomanda conducatorilor auto sa circule preventiv pe tronsoanele celor doua drumuri judetene acoperite cu polei, sa isi adapteze viteza la conditiile de pe carosabil, respectiv sa pastreze o distanta fata de ceilalalti participanti la trafic pentru a evita producerea de accidentele rutiere, mai ales daca nu este echipat corespunzator cu anvelope de iarna.

 

 

Lăsaţi un răspuns