Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 5 mai 2024

Neglijenta populatiei da de lucru pompierilor maramureseni

Patru incendii, noua transporturi de apa menajera, 17 solicitari SMURD si noua alte interventii- astfel de activitati au efectuat in ultimele 24 de ore pompierii  din subunitatile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures.

 

Intr-un comunicat de presa se arata ca la pichetul Targu Lapus a fost solicitat sa intervina, in prima parte a zilei de luni, la o ardere necontrolata în Razoare. Pompierii au localizat si stins incendiul de vegetatie care a cuprins aproximativ 30 mp de teren aflat în apropierea unei locuinte.

 

Ieri un echipaj din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare a intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma la o locuinta de pe strada Barajului din Baia Mare, unde a ars funinginea din cosul de evacuare a fumului.

 

Tot ieri, un incendiu a pus pe treaba pompierii Sectiei Viseu de Sus. Alarma s-a dat la ora 19:31, urmare a producerii unui incendiu la o societate comerciala din Viseu de Sus, care are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului. S-a intervenit cu doua autospeciale, 2 ofiteri si noua subofiteri. În urma incendiului a ars o tona de deseuri de rumegus.

 

O scânteie într-un cos de fum necuratat a alertat si Garda de interventie Bogdan Voda. Prin numarul unic de apeluri de urgenta 112. la ora 19:43 s-a anuntat un incendiu la Salistea de Sus pe strada Dragos Voda. În urma incendiului a ars acoperisul din lemn acoperit cu placi de azbociment pe o suprafata de 4 mp si s-au degradati 2 mp perete portant din lemn.

 

De asemenea, in cursul zilei de ieri, s-au distribuit 81.000 l de apa menajera pentru 12 familii din judet.

Lăsaţi un răspuns