Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Conducatori auto in stare de ebrietate de 1 Decembrie

STARE DE BETIE. De Ziua Nationala a Romaniei, doi maramureseni au fost depistati, la volan, in stare avansata de ebrietate. Unul dintre ei a fost oprit de politisti si condus la spital pentru constatarea alcoolemiei, iar celalalt a fost transportat tot la spital, insa dupa ce s-a oprit cu masina intr-un gard.

 

Marti, 1 decembrie, politistii l-au identificat in trafic pe Ioan S., in varta de 55 de ani, din Bontaieni. Barbatul conducea pe str. Unirii din Ocna Sugatag un autoturism desi consumase bauturi alcoolice (1,16 mg/l alcool pur in aerul expirat). Barbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice si s-a ales cu dosar penal.

 

Un alt conducator auto in stare de ebrietate a fost depistat in Baia Mare, insa dupa ce a provocat un eveniment rutier. Marius B., in varsta de 38 de ani, din Tautii Magheraus, conducea un autoturism pe strada  Vasile Lucaciu din municipiu. Din cauza bauturilor alcoolice (0.97 mg/l alcool pur in aerul expirat) si a imprudentei, barbatul a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoturismul intr-un gard. In urma impactului, a fost avariata atat masina conducatorului auto imprudent, cat si alte doua autoturisme aflate inb zona.

 

In ambele cazuri politistii continua cercetarile si vor lua masuri conform legii.

Lăsaţi un răspuns