Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Competitii sportive intre politistii de frontiera de 1 Decembrie

fotbal la IJPF

echipa de fotbal

SPORT. De 1 Decembrie, politistii de frontiera maramureseni au lasat, pentru cateva ore, armele in rastel si au demarat activitati sportive. Acestia s-au grupat in mai multe echipe si s-au intrecut la fotbal si tenis de masa. Cei mai buni sportivi s-au dovedit a fi politistii de frontiera de la Viseu de Sus, care s-au intors la posturi cu diplome si titlul de campion.

 

Lucratorii Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Maramures au participat, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, la doua turnee spotive, unul de fotbal si altul de tenis de masa. Competitiile au fost organizate Asociatia Club Sportiv „Tisa” Sighetu Marmatiei de pe langa IJPF Maramures si IPA Regiunea II Maramures.

 

La turnelul de fotbal s-au inscris 6 echipe, una de la IJPF Maramures si cate o echipa de la Sectoarele Politiei de Frontiera Sarasau, Sighet, Valea Viseului, Viseu de Sus si Poienile de sub Munte. Competitia s-a desfasurat pe terenul de fotbal sintetic din incinta Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera.

Disputa finala s-a dat intre SPF Sarasau si SPF Viseu de Sus, aceasta din urma fiind declarata castigatoarea turneului. La final, presedintele Asociatiei Club Sportiv „Tisa” Sighetu Marmatiei, cms. de politie Liviu Bute  si vicepresedintele IPA Regiunea II Maramures, ag. pr. de politie Manghiuc Sandu au inmanat castigatorilor cupe si diplome.

Lăsaţi un răspuns