Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Scos pe „linie moarta” din PD-L, Corin Chereches a trecut la liberali

Corin Chereches TRASEISM POLITIC. „In momentul de fata in PD-L Maramures s-a asternut o dictatura reala. PD-L nu  mai eeste acel partid democrat si liberal,  ci eeste un partid care s-a intors cu 20 de ani in spate, apropiat de Partidul Comunist”, asta de declarat Corin Chereches,, la „sedinta festiva” a liberalilor, in care a anuntat oficial inscriere in PNL.

Corin Chereches a fost, pana nu demult, unul din prim-vicepresedintii organizatiei judetene a PD-L Maramures. Inca din luna iunie, acesta a fost anuntat cu fast ca va coordona campania electoral a democrat-liberalilor pentru alegerile prezidentiale, insa intre timp, lucrurile s-au schimbat. Datorita orgoliilor si tensiunilor interne, Chereches a fost scos „pe linie moarta”, iar pentru coordonarea campaniei electorale a fost anuntat tocmai presedintele organizatiei judetene, Mircea Man.

In tot acest timp, Corin Chereches nu s-a sfiit sa apara atat in preajma democrat-liberalilor, fiind prezent la manifestari organizate cu prilejul vizitelor liderilor de la centru, cat si in anturajul liberalilor. Prim-vicepresedintele PD-L Maramures a fost present chiar la intalnirea oamenilor de afaceri maramureseni cu liderul liberalilor, Crin Antonescu, cu prilejul vizitei efectuate de acesta in Maramures.

 

Decizia privind trecerea in „barca liberala” a fost luata dupa primul tur de scrutin, anuntul oficial fiind facut la inceputul saptamanii, in 30 noiembrie. Decizia a fost pus ape seama disputelor si tensiunilor din interiorul PD-L. Prin declaratiile facut, Chereches a lasat sa se inteleaga faptul ca tocmai presedintele organizatiei judetene e vinovat de starea din interiorul PD-L Maramures.  „Vorbim de un om care incepe dimineata cu doua sticke de whisky pe masa”, a declarat Chereches.

 

Proaspatul liberal a subliniat ca nu si-a anuntat, in prealabil coegii din PD-L despre semnarea adeziunii la PNL, aratand ca nu regret pasul facut. Ca argument au fost invocate neperformantele democrat-liberalilor si dezordinea din interiorul organizatiei judetene.

Lăsaţi un răspuns