Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Ordin de la centru pentru pregatirile de iarna

DISPOZITIE. Primul-ministru in exercitiu, Emil Boc, a cerut prefectilor si reprezentantilor Directiilor Regionale pentru Drumuri si Poduri sa fie pregatiti pentru solutionarea problemelor provocate de ninsori, astfel incat populatia sa nu resimta efectele situatiei meteorologice. 

Premierul a avut asta?zi, la Palatul Victoria, o videoconferinta cu prefectii si reprezentantii Directiilor Regionale pentru Drumuri si Poduri, in scopul pregatirii institutiilor publice pentru gestionarea problemelor generate de situatia meteorologica din urmatoarele zile.

“In aceste zile va dati primul examen in competenta, in ceea ce priveste gestionarea problemelor de iarna. Unii dintre dumneavoastra ati mai avut aceasta experienta, altii veti intra de maine in focul încruci?at. Vreau solutii si pragmatism, astfel incat efectul acestor ninsori sa fie minim pentru populatie. Nu vreau sa aud scuze ca zapada v-a prins nepregatiti, pentru ca veti raspunde cu functia pe care o aveti”, a avertizat seful Executivului.

Primul-ministru in exercitiu a cerut prefectilor ca in aceasta dupa-amiaza sa ia legatura cu presedintii Consiliilor Judetene si cu primarii municipiilor si comunelor, pentru a analiza stadiul pregatirilor pentru iarna, iar maine Guvernul sa fie informat in acest sens.

Lăsaţi un răspuns