Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Remetea si Valea Chioarului- in topul prezentei scazute la vot

stampila de votPREZENTA LA VOT. Presedintele BEJ Maramures, Camelia Balint, a declarat ca pana la ora 16.00 s-au prezentat la vot turul al doilea al alegerilor prezidentiale 34,92% din totalul alegatorilor cu drept de vot inscrisi pe listele electorale. Maramuresul ocupa locul 37 pe tara. In cele 78 de sec?ii speciale de votare si-au exercitat optiunea 5274 de alegatori.

La sectiile speciale de votare din Baia Mare si-au exprimat optiunile electorale 402 alegatori la Spitalul Jude?ean, 264 la Universitatea de Nord si 580 la Gara CFR. La sectia de votare speciala din Sighetu Marmatiei au votat 178 de persoane, iar la Borsa 222 alegatori cu drept de vot aflati in tranzit.

In mediul urban prezenta partiala? la vot a fost de 33,67%, iar in mediul rural de 36,87%. 

In esantionul cu prezenta la vot in Maramures, realizat de catre Directia Judeteana de Statistica, sunt sectii de votare cu prezenta buna la vot: in municipiul Baia Mare si localitat?ile Baia Sprie, Vadu Izei, Sapanta si Ruscova. Cea mai scazuta prezenta  la vot s-a inregistrat la sectiile din localitatile Remetea Chioarului, Targu Lapus, Sisesti, Valea Chioarului si Vima Mica.

Lăsaţi un răspuns