Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Sindicalistii investesc in oameni

RECALIFICARE.„Investeste in oameni” – asa senumeste proiectul demarat de Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania (CNSLR) Fratia, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Startul proiectului a fost dat la inceputul lunii septembrie si se deruleaza pana in 31 august 2010.  

Prin CNSLR Fratia, Maramuresul a fost inclus in cele 42 de judete ale tarii in care se deruleaza acest proiect, sustinut cu fonduri de la Fondul Social European. „Proiectul are ca scop calificarea sau recalificarea a peste 4.000 de personae, in diferite domenii de activitate. Este destinat membrilor CNSLR. Prin acest proiect incercam sa sfidam criza financiara care se simte sip e piata muncii”, a declarat Mircea Ciocan, presedinte Sanitas Maramures – sindicat  afiliat la CNSLR.

 

Reprezentantul CNSLR a subliniat ca, pana acum s-au depus aproximativ 300  de solicitari de la personae care sunt interesate sa urmeze cursuri de recalificare. „Solicitantii pot opt pentru cursuri de frizer, mechanic auto, sudor, zidar, agend de paza, ingrijitor la domiciliu, precum si lucrator in comert si administrator de pensiune”, a conchis Ciocan.

Lăsaţi un răspuns