Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Consilierii judeteni – nehotarati privind lucrarile la aeroport

Aeronava in aeroport

Aeronava in aeroport

ALBA- NEAGRA. Povestea Aeroportului International Baia Mare este un subiect care, in ultimii doi ani, a fost dezbatut pe toate partile. Concluzia este ca autoritatile judetului nu reusesc sa ajunga la o intelegere, astfel incat lucrarile de modernizare sa poata fi demarate.

La nivelul Consiliului Judetean, proiectele privind realizarea lucrarilor de investitii pe aeroport au fost amanate de mai multe ori. Situatia poate fi pusa pe seama faptului ca, de cate ori, Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures, propune un proiect de hotarare PNL si PSD se opun.

Asa s-a intamplat si la sedinta ordinara din luna ianuarie a Consiliului Judetean, cand unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi si care viza efectuarea unor lucrari de investitii la aeroport nu a trecut de votul consilierilor. O zi mai tarziu, grupul consilierilor PNL si PSD au organizat o intalnire cu presa, in care au aratat ca nu se opun modernizarii aeroportului baimarean, insa doresc ca aceste lucrari sa fie efectuate doar dupa o analiza riguroasa a situatiei financiare.

Lăsaţi un răspuns