Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Ioan Hoban: „Nu sunt interesat de sefia PNL Maramures”

CONDUCERE INTERIMARA

Conducere interimara

Conducere interimara

. „Am acceptat sa preiau functia de presedinte interimar al organizatiei judetene a PNL Maramures pentru ca mi-a cerut asta Crin Antonescu. Ieri (n.red 17 martie) era o alta situatie, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat putin, iar colegii din Maramures mi-au cerut sa ma ocup eu de conducerea organizatiei”, a declarat Ioan Hoban. La sedinta Biroului Teritorial al PNL Maramures, s-a decis ca postul de presedinte interimar al organizatiei judetene, sa fie ocupat de fostul deputat Ioan Hoban, vicepresedinte PNL Maramures. Decizia a fost luata dupa ce postul a ramas vacant prin condamnarea, la doi ani si jumatate de inchisoare, pentru abuz in serviciu, a lui Cristian Anghel, fost presedinte al liberalilor maramureseni.

„In 29 martie, in PNL va fi organizat un Consiliu National al partidului. Atunci va fi luata in discutie si situatia organizatiei din Maramures. Daca la nivel de conducere a PNL se va decide sa raman presedinte interimar pana la organizarea alegerilor interne o sa ma ocup in continuare de coordonarea activitatii partidului, dar nu mai mult de 3 luni de la data vacantarii postului”, a declarat Hoban.

In ciuda faptului ca la Conferinta Judeteana a PNL Maramures, la alegerile pentru conducerea partidului (organizate in urma cu aproximativ cinci ani) Hoban a fost principalul contracandidat a lui Cristian Anghel pentru sefia organizatiei, acum, fostul deputat spune ca nu este interesat de aceasta functie. „Nu voi candida pentru functia de presedinte al PNL Maramures. Chiar acum, cand s-a pus problema conducerii interimare, una din conditii a fost sa preia sefia partidului unul dintre vicepresedinti care nu vrea sa candideze. Eu nu voi candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene. Nu sunt interesat sa ocup aceasta functie”, a precizat Hoban.

Lăsaţi un răspuns